Online lezen  |  Afmelden
26 augustus 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Corona lijkt op retour bij De Beekwal
Afgelopen week waren 20 bewoners en 17 medewerkers positief getest op de Delta-variant van het coronavirus  op onze ouderenlocatie De Beekwal in Eerbeek, waarna de locatie op slot ging. Na herhaaldelijk testen en gezien het verloop van de besmettingen kunnen de beschermende maatregelen, die waren getroffen bij De Beekwal in Eerbeek, weer voorzichtig worden afgebouwd.
Lees meer
Aan de klus
In een jaar vol verhuizingen verhuist Riwis Zorg & Welzijn  in de nabije toekomst haar hoofdkantoor naar de Bovenkruier 47 in Apeldoorn. Maar voor dat het zo ver is moeten alle kantoorruimten klaar zijn voor gebruik. De deelnemers van dagbestedingslocatie Techniek werken nu hard aan de kantoren en overlegruimtes. Die zijn over een tijdje spik en span. Klaar om een nieuwe centrale basis te vormen voor al onze medewerkers. Wat een luxe om deze technische ondersteuning gewoon zelf in huis te hebben.
Meer weten over de dagbesteding bij Techniek omdat u thuis of op locatie wel wat topklussers kunt gebruiken? Stuur dan een mail naar techniek@riwis.nl
Lees meer
Creëert u een ontmoetingsplek?
Wij zoeken vrijwilligers die een gezellige, laagdrempelige ontmoetingsplek willen opzetten voor 6 á 7 bewoners die wonen in de aanleunwoningen van Tolzicht. U zorgt voor een kopje koffie of thee en bent in voor een leuke activiteit. Ideeën zijn welkom. De vraag van onze ouderen staat centraal. De ene keer is er behoefte aan een spelletje, de andere keer aan een praatje. Bent u hier voor in?
Meer informatie en reageren
Binnen 24 uur een baan!
In bezit van een diploma verzorgende of verpleegkundige (mbo)? En op zoek naar werk in een leuk klein team in een uitdagende, warme werkomgeving waar kleinschalige zorg en persoonsgerichte aandacht voorop staat? Doe dan mee aan de actie 'Binnen 24 uur een baan' en solliciteer met alleen een CV! Deel dit bericht vooral binnen uw netwerk.
Meld u aan!
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties