Verhuizing, nieuwe teamleiders, Tuinfeest Weber en meer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
30 september 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Riwis verhuist
De dozen zijn zo goed als ingepakt en de gangen en kamers staan er vol mee in het Centraal Bureau aan de Prins Willem Alexanderlaan (PWA) in Apeldoorn. De verhuizing komt snel dichterbij. Alle betrokkenen zijn geïnformeerd over de planning. Vanaf 11 oktober is het nieuwe bezoekadres van het hoofdkantoor, zoals we het dan gaan noemen: De Bovenkruier 47, 7323 AJ Apeldoorn
Verhuizing
Nieuwe teamleiders Tolzicht
Er starten twee nieuwe teamleiders bij woonzorglocatie Tolzicht. Dit zijn:
  • Jaqueline Ter Wal, ervaren manager vanuit Isala, met kennis van de ouderenzorg. Zij wordt teamleider van intramuraal Tolzicht en vervangt Harrie Meijer. Zij is 27 september gestart.
  • Johan Smit, ervaren teamleider op PG en somatiek, gaat de teams van Deuderik, Assenrade en Weber aansturen en ondersteunen. Johan start vanaf 18 oktober bij Riwis.
Zij stellen zich graag aan u voor.
Voorstellen
Start nieuwe studenten
September is een maand waarin de scholen weer beginnen en dat betekent dat we bij Riwis Zorg & Welzijn ook weer nieuwe studenten verwelkomen. Dat doen we met veel plezier. Bij de VVT rouleren verschillende BBL-medewerkers naar een nieuwe afdeling om daar hun opleiding af te ronden. Daarnaast verwelkomen we zes nieuwe BBL-medewerkers en acht BOL-studenten, die een opleiding volgen tot dienstverlening, Verzorgende IG of Verpleegkundige!
Lees meer
Tuinfeest Weber
Na een maandenlange voorbereiding door de 'tuincommissie' is dan eindelijk de schop de grond ingegaan. Mantelzorgers en collega's zijn druk in de weer geweest met struiken uitgraven, onkruid verwijderen en stoeptegels stapelen (voor hergebruik). Tijd voor een tuinfeestje dus!
Foto's en meer
Verbouwing in beeld
De verbouwing van Tolzicht gaat van start. We kunnen ons voorstellen dat bewoners bij Tolzicht en huurders van Veluwonen (aanleunwoningen), hun naasten en andere betrokkenen zich nog geen goed beeld kunnen vormen van wat er precies gaat gebeuren. Daarom hebben we iedere donderdag inloopmomenten tussen 10.00-11.00 uur bij Tolzicht voor vragen en we nodigen u graag uit op 26 oktober om 10.30 uur voor de opening van een mini- tentoonstelling die de verbouwing in beeld brengt.
Meer informatie
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties