Met plezier is deze nieuwsbrief voor u samengesteld. Lees over: de verhuizing van ons hoofdbureau, regioraad Apeldoorn zoekt nieuwe leden, het nieuwe programma van LifeGoals en meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
7 september 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Riwis verhuist
De dozen zijn zo goed als ingepakt en de gangen en kamers staan er vol mee in het Centraal Bureau aan de Prins Willem Alexanderlaan (PWA) in Apeldoorn. De verhuizing komt snel dichterbij. Alle betrokkenen zijn geïnformeerd over de planning. Vanaf 11 oktober is het nieuwe bezoekadres van het hoofdkantoor, zoals we het dan gaan noemen: De Bovenkruier 47, 7323 AJ Apeldoorn
Verhuizing
Cliëntenraad Apeldoorn zoekt nieuwe leden. Iets voor jou?
Als lid van de regioraad Apeldoorn werk je samen met andere cliënten. Je zet je in voor het belang van de cliënten in Apeldoorn terwijl je jouw vaardigheden ontwikkelt. Jullie vergaderen één keer per maand en ondernemen af en toe andere activiteiten. Als lid van de cliëntenraad laat jij je stem horen voor cliënten uit jouw regio. Je bent een luisterend oor voor de bewoners op jouw locatie en deelt dat met je collega raadsleden. Iets voor jou?
Meer informatie
Blog Jeff Wadt: Stoptober
"Dat was vroeger wel anders. Als mijn ouders een feestje gaven zorgden ze ervoor dat er een bekertje sigaretten op tafel stond. Plus een doosje lucifers. Een tante die ook op bezoek was vond het maar vies en stinken, ik vond haar een zeurpiet. Ik waardeerde het juist heel erg dat ik een avondje op kosten van mijn ouders kon roken. Inmiddels zijn de rechten van de niet-rokers gaan tellen. Hoewel het mij niet uitkomt, moet ik toch zeggen: terecht." Oktober is de maand waarin we stoppen met roken extra aanmoedigen. Jeff wijdde hier zijn laatste blog aan.
Lees: Stoptober
Zevenhuizen viert Zilveren Jubilieum
Feest vieren was tijdens de corona crisis niet mogelijk, maar dat lijkt nu achterwege. Per september 2020 bestond de ggz ouderenlocatie Zevenhuizen aan alweer 25 jaar. Met een jaar vertraging, op woensdag 6 september 2021, vierden we bewoners en medewerkers dit heugelijke zilveren jubileum. Bianca ter Molen van de Nbr bezocht haar zus en deed verslag.
Lees het verslag
Life Goals festival bezorgt iedereen een glimlach
Sporten is goed voor iedereen. Het is een fijne manier om uit je hoofd te komen en contact te maken met anderen en met je lichaam. Life Goals moedigt je aan om lekker te gaan sporten en hebben een gratis aanbod voor je georganiseerd. Naast de trainer van je sport, is er ook altijd een maatschappelijk sportcoach bij iedere activiteit aanwezig. Dit is een begeleider van ons, Iriszorg, Stimenz of Leger des Heils. 

Het programma
Steun Life Goals
Ben je lid van Rabobank Apeldoorn en omgeving? Doe dan mee en stem voor Life Goals Apeldoorn bij Rabo ClubSupport. Met jouw stem maakt Life Goals kans op een mooi geldbedrag dat zij kunnen inzetten voor het sporten voor mensen die het moeilijk hebben. Wij vinden dit het stemmen waard! Klik op de onderstaande button om je stem uit te brengen.
Stem
 
Contact
E-mail opties