Nieuwe teamleider thuiszorg, verbouwing Tolzicht, online gedachtenis, aanscherpen coronaregels
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
28 oktober 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Verbouwing in beeld
Tolzicht start 1 november met verbouwen. Riwis Zorg & Welzijn, Veluwonen en aannemer Trebbe werken hier nauw in samen. Er komen 9 extra zorgappartementen en het is de bedoeling is dat alles er in de zomer van 2022 weer fris en nieuw uitziet.
Hoewel de informele opening van de mini-tentoonstelling 'De Verbouwing in beeld' niet doorging, laten we u nu via foto's een een korte film graag zien hoe Tolzicht en de zelfstandige appartementen eruit komen te zien. Bewoners konden al wel vast een kijkje nemen en kregen ook een feestelijk gebakje.
Video en foto's
Nieuw teamleider thuiszorg
Zoals u waarschijnlijk al heeft gehoord  in de wandelgangen of voorbij heeft zien komen op social media, stond er een vacature uit voor een teamleider thuiszorg. Wilma Woker was teamleider van de thuiszorg en heeft recent afscheid genomen van Riwis om dichter bij haar woonplaats te kunnen gaan werken. Zij wordt opgevolgd door Chantal van der Wijk. Chantal werkte al voor Riwis als wijkverpleegkundige en maakt nu een mooie stap binnen Riwis.
Gedachtenisbijeenkomst
Tolzicht en De Beekwal houden een online gedachtenisbijeenkomst waarin diegene die ons ontvallen zijn afgelopen jaar worden genoemd en herdacht. Misschien vindt u het fijn om hierbij aanwezig te zijn. We doen dit via een zoomverbinding, waar u zeer welkom bent.

Bij Tolzicht is dit op 1 november en bij De Beekwal op 2 november om 19.00 uur.

Wilt u hier graag bij aanwezig zijn? Laat het ons weten via Harm Knoop, onze geestelijk verzorger: hknoop@riwis.nl. Wij sturen u dan op de tijd de link toe zodat u dit kunt bijwonen.

Aangescherpte coronaregels
De stijgende besmettingscijfers van het coronavirus gaan helaas ook niet aan Riwis voorbij. Omdat we onze organisatie voor onze bewoners en medewerkers zo goed mogelijk draaiend willen houden, zien we ons genoodzaakt om de coronaregels binnen Riwis aan te scherpen.Vanaf nu geldt het volgende:  
  • Bij Tolzicht en De Beekwal verzoeken wij u dringend weer een mondkapje te dragen.
  • Houd zoveel mogelijk voldoende afstand van elkaar (1,5 m).
  • Ga testen bij klachten.
  • Houd u aan de basisregels
Coronaregels
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties