Met plezier is deze nieuwsbrief voor u samengesteld. Lees over: de verhuizing van ons hoofdbureau, regioraad Apeldoorn zoekt nieuwe leden, het nieuwe programma van LifeGoals en meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
2 november 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Gezelligheid bij de Zonnehoeve en de HDL
Vorig jaar was het niet mogelijk, maar eind september en begin oktober wel. Eindelijk was er een moment om op een veilige manier samen te vieren dat bewoners en begeleiders bij de Zonnehoeve en de HDL gestart zijn. Het werden twee onwijs gezellige en informele open dagen, met bezoek van naasten, buren en leden van de cliënten- en naastbetrokkenenraad. 
Verslag & Foto's
Video: Groepswonen bij de Kroon
In deze video neemt coördinerend begeleider Samet je mee op bezoek bij de Kroon. Een gezellige groepswonen locatie voor jongeren die zich o.a. onderscheidt in ‘samenstellen’. Hij leert je hoe de groepssamenstelling zorgt voor een cultuur die de jongeren ondersteunt. Een prettige omgeving om in te groeien. In het volgende deel zie je hoe ook de samenstelling van collega’s bijdraagt aan een locatie waar iedereen vanuit zijn eigen kunnen werkt.
Bekijk de video
Blog Jeff Wadt: Tablet
Iedereen kent het wel, zo'n periode waar eventjes alles tegen lijkt te zitten. In die periodes is het goed om aardig voor jezelf te zijn. Voor jezelf te zorgen en iets bedenken of organiseren waar je naar uit kunt kijken. Soms doe je dat alles en loopt ook dat net wat anders. Maar hé, laat gaan. Dat kun je ook op een andere manier bekijken wanneer je het genoeg tijd geeft. In het verhaal van deze maand kan iedereen zich wel herkennen.
Lees: Tablet
Sabine doet mee aan last man Standing
Sabine woont op één van onze locaties en afgelopen zaterdag deed ze mee aan 'Last Man Standing' in Amsterdam. Samen met vele anderen door heel Nederland stond ze 3 uur lang op een paal! Dat deden ze om aandacht en geld te verzamelen voor jongeren en volwassenen met mentale problemen. Zaterdag stond Sabine er in het bijzonder voor stichting Dalisay en haalde ze €425 op! Iedereen die haar gesteund bedankt zij in een persoonlijk bericht op onze website.
Bericht van Sabine
Life Goals sporten
Kom jij op woensdag 17 november langs tijdens de Life Goals sportdag van Riwis in Apeldoorn? Iedere cliënt, naaste of collega is welkom. Of je nou één sportactiviteit mee doet, twee, of gewoon komt kijken. Kom vanaf 13.30 uur kennis maken met de maatschappelijk sportcoaches en hun activiteiten. Eet tussen de sporten door een lekker hapje met ons mee én drink naderhand een warm bakje koffie, thee of chocomelk. Om een inschatting te maken van wie er komt vragen we je om je aan te melden. Het programma en hoe je dat doet lees je op de website.
Kom ook
 
Contact
E-mail opties