Sinterklaas, infogids nieuwe bewoners, huisdiensten Beekwal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
28 oktober 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Sint op bezoek
Sint en zijn pieten komen volgende week bij de bewoners van Tolzicht en De Beekwal op bezoek. Tijd dus voor pepernoten en koek.

De bewoners krijgen allemaal een leuk schoencadeautje. Helemaal voor hen alleen, met mooi cadeaupapier en een strik eromheen.

Bewonersreis
Riwis Zorg & Welzijn heeft een informatiebrochure gemaakt, bedoelt voor ouderen die komen wonen bij De Beekwal. Het is een soort bewonersreis die u door De Beekwal leidt en vertelt wat u kan verwachten en waar u aan moet denken als u of uw naaste bij ons komt komen. Een vergelijkbare brochure wordt ook gemaakt voor Tolzicht, Assenrade, Deuderick en Weber. Deze wordt meestal meegegeven tijdens het kennismakingsgesprek.
Huisdiensten Beekwal 2022
Huiskamer boven (maandag) om 14.30 uur Huiskamer beneden (woensdag) om 14.30 uur
10 jan, 7 feb, 7 mrt, 9 mei, 13 juni, 4 juli.
 
12 jan, 9 feb, 9 mrt, 11 mei, 15 juni, 6 juli.
In april is er een paasdienst, dus is er geen huisdienst.
Corona bezoekregels
Helaas lopen de coronacijfers weer op. We houden dit goed in de gaten en nemen, wanneer nodig, maatregelen om het virus te remmen en buiten de deur te houden. We willen onze zorg en begeleiding zo veel mogelijk gewoon laten doorgaan. Hiervoor vragen wij u om uw medewerking, deze is van groot belang. U lees alle recente bezoekregels op ons website.
Coronaregels Riwis
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties