Met plezier is deze nieuwsbrief voor u samengesteld. Lees over: de verhuizing van ons hoofdbureau, regioraad Apeldoorn zoekt nieuwe leden, het nieuwe programma van LifeGoals en meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
7 december 2021
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Het succes van de Buurtcirkel in Apeldoorn
Bijna twee jaar geleden plaatsten we in deze nieuwsbrief een bericht waar de doelen en ambities van de Buurtcirkel in Apeldoorn omschreven stonden. Er waren al wat enthousiaste deelnemers maar we wilden groeien naar een groep van 9-12 personen. Na een periode van opbouw en kennismaking is die groep er. Zij vormen een fantastisch vangnet voor elkaar. Dat gaat gepaard met mooie eigen initiatieven. Hoe dat zit lees je in het artikel.
Lees verder
In het Zonnetje: Het jubileum van Harry
Terug van weggeweest. Na een periode waarin het lastig was voor onze bewoners en begeleiders om elkaar op een leuke manier in het Zonnetje te zetten, werd op vrijdag 5 november Harry in het zonnetje gezet. Het was een bijzonder. 'Zonnetje'. Harry werd op die dag namelijk precies 30 jaar begeleid door Riwis. De mijlpaal werd met deelnemers en familie gevierd bij Mode & Co in Epe.
Lees het verslag
Maak onze dagbesteding blij met je oude spellen
Wij zijn opzoek naar spellen voor onze deelnemers in Apeldoorn. Liggen er spellen bij jou op zolder of in de kast te verstoffen? Geef ze een nieuwe leven en maak onze dagbesteding aan de Bovenkruier blij!
Alle leuke gezelschap spellen zijn welkom. Denk bijvoorbeeld aan kaartspellen zoals:  Halli-Galli. Bordspellen zoals: Cluedo en anderen zoals: Rummikub. Schiet je iets te binnen? Neem contact met ons op!
Doneer
Help onze stagiaire Isandra met afstuderen
Isandra is aan het afstuderen voor haar opleiding Toegepaste Psychologie binnen Riwis Zorg & Welzijn. Ze doet een onderzoek hoe naasten van cliënten beter betrokken kunnen worden in het begeleidings- en herstelproces. Bent jij een naaste van een Wmo-cliënt en vind je hier wel iets van? Help dan Isandra met haar onderzoek!
Help mee
Blog Jeff Wadt: Sport
"Mijn laatste blog van 2021 gaat niet over corona en ook niet over de feestdagen. Het gaat over wat velen daarna in gedachten komt. Iets normaals." Het saaie is misschien juist het aardige ervan voor Jeff. Het vraagt vrijwel niks, je herhaalt eindeloos hetzelfde. Je hoeft je gedachten er niet zoveel bij te houden. Waar gaat het over? Het gaat over sport. Alvast een gelukkig nieuwjaar.
Lees: Sport

Corona maatregelen
Helaas lopen de coronacijfers weer op. We houden dit goed in de gaten en nemen, wanneer nodig, maatregelen om het virus te remmen en buiten de deur te houden. We willen onze zorg en begeleiding zo veel mogelijk gewoon laten doorgaan. Hiervoor vragen wij je om je medewerking, deze is van groot belang. De bezoekregels passen wij aan op de situatie. Ze kunnen dus anders zijn dan de vorige keer dat je op bezoek bent geweest. Kijk voor de actuele regels altijd op onze website.
Bezoekregels
 
Contact
E-mail opties