Convenant wonen met zorg, studenten aan de slag, verbouwing Tolzicht, werken bij Riwis
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
27 januari 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Samen sterk voor wonen met zorg
Gemeente Brummen en een groot aantal woonzorgpartners, waaronder Riwis Zorg & Welzijn, ondertekenden het convenant Wonen met Zorg. Hiermee bekrachtigen zij hun samenwerking op het gebied van wonen en zorg. Ze gaan zich volop inzetten om de ambities van de Woonzorgvisie 2021-2030 waar te maken.
Lees meer
BPV-gids voor studenten
Riwis Zorg & Welzijn zorgt wij ervoor dat onze studenten praktijkgericht worden opgeleid tot een waardevolle kracht op de arbeidsmarkt. Voor iedere student die wij verwelkomen hebben wij een handige nieuwe gids ontwikkeld. De BPV gids. Daarin vinden zij informatie over bijvoorbeeld afspraken en praktijkexamens. Onze praktijkopleiders hebben hard gewerkt aan de gids om  studenten zo goed mogelijk te begeleiden tijdens hun periode bij Riwis. Het is een mooie gids geworden die ons de komende jaren helpt om een goede leerplek te zijn. Nieuwe studenten wensen wij een mooie tijd bij Riwis!
Studenten beter voorbereid aan de slag
Op 17 januari zijn drie nieuwe BBL studenten gestart met de opleiding Verzorgende IG. Zij kunnen dus ook meteen de BPV-gids in gebruik nemen! Deze drie studenten krijgen eerst een scholing aangeboden, onder andere van directe collega's. Hierin krijgen ze de eerste handvatten en theorie, maar  oefenen ze ook de eerste handelingen. Het doel van de scholing is om de studenten van te voren beter toe te rusten, zodat de overgang naar de praktijk vloeiender gaat. De studenten gaven aan dit echt als een meerwaarde te ervaren bij de start van hun leerproces.
Lees meer
Hoe gaat met de verbouwing bij Tolzicht?
Inmiddels is gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwe eigen entree bij de zelfstandige appartementen van Veluwonen bij Tolzicht. Vanaf 21 februari starten de werkzaamheden in de centrale hal van Tolzicht (entree). De hoofdentree bij Tolzicht is dan afgesloten en alleen voor noodgevallen te gebruiken. Bewoners en bezoekers kunnen via de achteringang naar binnen en buiten. Er komt tijdelijke wegbewijzering.
Meer details
Werken in de zorg
Bent of kent u iemand die werk zoekt binnen de ouderenzorg? Wij ondersteunen ouderen in wonen, zorg en welzijn in Brummen en Eerbeek. Wij gaan voor die twinkeling in de ogen. We zoeken zowel Verpleegkundigen als Verzorgenden A en B. Kijk eens op onze site!
Werken bij Riwis
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties