Ontdek de zorg, Huiskamers Tolzicht klaar, Storm Eunice, Mondkapjesplicht
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
25 februari 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Eerste aanbrengbonus: wervingsactie loont
Teamleider bij De Beekwal, Esther van der Linde, overhandigt collega Nathalie, een cheque van 250 euro. Ze heeft deze verdiend omdat ze voor Riwis een nieuwe collega heeft gevonden. Het is momenteel niet gemakkelijk om goede nieuwe collega’s in de zorg te vinden. Tegelijk weten we dat medewerkers nog mensen kennen die ook in de zorg werken of wellicht weer in de zorg willen werken en over de juiste papieren beschikken. Daarom zet Riwis tijdelijk deze extra wervingsactie in, waar medewerkers direct gebruik van kunnen maken. De proef duurt tot het einde van dit jaar.
Lees meer
Huiskamers Tolzicht in gebruik

De huiskamers op de eerste en tweede verdieping zijn klaar. De bewoners zijn er enthousiast over, maar soms is het ook nog wel even wennen.

Goed om te weten is dat vanaf 21 februari de werkzaamheden in de centrale hal van Tolzicht (entree) zijn gestart. De hoofdentree bij Tolzicht is afgesloten. Bewoners en bezoekers kunnen via de achteringang naar binnen en buiten. Daar is ook ruimte om te parkeren.

Lees verder
Stormschade Eunice
Het waren stormachtige dagen afgelopen week. Ook De Beekwal heeft dit ervaren. Er was tijdelijk geen drinkwater. Dit werd snel opgelost. De teams zijn zelf liters drinkwater gaan halen bij de plaatselijke supermarkt.a.
Ontdek werken bij Riwis
Riwis doet mee aan de 'Ontdek de zorg week'. Tijdens deze week kunnen mensen de mogelijkheden binnen de sector zorg en welzijn ontdekken. Ook bij ons! Wij organiseren een online vragen(v)uur. Bent of kent u iemand met hart voor de zorg of een verpleegkundige (mbo en hbo) of VIG-er (VIG3) in hart en nieren? En op zoek naar een leuke werkplek? Ga dan live via Teams met ons in gesprek op dinsdag 15 maart of vrijdag 18 maart om 11.00 uur. Na aanmelding wordt de uitnodiging per mail gestuurd.
Aanmelden
Mondkapje blijft verplicht
oals u vast al hebt gehoord gaat het land weer open. Tegelijk zijn de besmettingscijfers nog steeds hoog. Daar hebben we in onze zorg ook hinder van. Binnen Tolzicht en De Beekwal blijven daarom de volgende regels gelden om de continuïteit van de zorg te borgen en om de kwetsbare mensen onder ons te beschermen.
• Een mondkapje is verplicht voor medewerkers en bezoek. Wanneer u zit op 1,5 meter mag het mondkapje af.
• Advies is 1,5 meter afstand van anderen te houden waar dit kan. Dat is veiliger.
Coronaregels vvt
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties