Met plezier is deze nieuwsbrief voor u samengesteld. Lees over: Stormschade in Twelllo, Ontdekdezorg week, de nieuwe Jeff Wadt en neem een kijkje naar waar dagbesteding Riwis Techniek mee bezig is
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
1 maart 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Video: Dagbesteding bij Riwis Techniek
In deze video vertellen drie deelnemers enthousiast en vol trots over hun mooie werk bij Techniek. Eén van de gave dagbestedingsplekken van Riwis. Aan de Molenmakershoek in Apeldoorn is Riwis Techniek voor iedereen toegankelijk vanuit de Wmo of de Wlz. Lijkt het je wat om eens mee te lopen? Neem dan vooral contact op.
Bekijk de video
Dak van twee woningen gewaaid door strom in Twello
In het weekend van 19 februari waaide het dak van een twee-onder-een-kapwoning van Riwis Zorg & Welzijn aan de Hietweideweg in Twello. Er wonen vier cliënten, twee per woning, die gelijk ergens anders zijn ondergebracht. Het was een spannende situatie voor de bewoners en het zorgteam. Gelukkig is er geen persoonlijke schade.
Lees meer
Maartv
Jeff zapt wat op de TV en strandt bij een praatprogramma. Het gesprek dat hij volgt, of beter gezegd het contrast in dat gesprek, geeft hem inzicht over gevoel en beleving. 
"Maar het gevoel wat je erbij had als hij speelde, het was het gevoel van een prachtig ingerichte huiskamer waar nog geen stofje slingert.". 
Lees meer
Mooie tuinmeubelen gemaakt door Riwis Techniek
Vorige week hebben de dames en heren van Techniek weer twee mooie tuinmeubelen bezorgd bij onze collega's. Dagbestedingswerkplek Techniek maakt de mooiste maatwerk producten van hout. Onze collega's en cliënten maken zowel op hun werk als privé graag gebruik van de talenten van onze begeleiders en deelnemers. 
Meer weten?
Ontdek werken bij Riwis
Riwis doet mee aan de ontdek de zorg week. Tijdens deze week kunnen mensen de mogelijkheden binnen de sector zorg en welzijn ontdekken. Ook bij ons! Wij organiseren een online vragen(v)uur. Ben je ken je een social worker met hart voor de zorg? Die misschien wel oren heeft naar een nieuwe leuke werkplek? Ga dan live via Teams met ons in gesprek op dinsdag 15 maart of vrijdag 18 maart om 11.00 uur. Hier kom je alles te weten over werken bij ons en of dit bij je past.
Lees meer
 
Contact
E-mail opties