Mondkapjesplicht vervalt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
 31 maart 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Eigen skillslab vvt
De eerste stappen voor ons eigen skillslab binnen de verzorging, verpleging en thuiszorg (vvt) zijn gezet. Een professionele leer- en trainingsomgeving waar onze zorgprofessionals de kans krijgen om allerlei specifieke competenties en vaardigheden te oefenen en te laten toetsen.
Lees meer
Werken aan levensboom
Binnen De Beekwal gaan we met bewoners in gesprek over welbevinden.  Het gaat er eigenlijk over dat we de bewoner ‘echt’ leren kennen. Wat is voor hem of haar belangrijk. Elke ontmoeting met de bewoner is een kans om een relatie op te bouwen. Via een levensboom wordt bijgehouden wat er speelt, wat er toe doet, wat mogelijk is en waarvoor we willen gaan. Bewoners gaan deze levensboom ook visualiseren en op hun kamer hangen. Zo is meteen duidelijk voor wie langskomt wat voor deze bewoner belangrijk is. Ook locatie Tolzicht gaat hiermee starten, wellicht in een iets andere vorm.
Meer over de levensboom
alie en bep
Trots op vrijwilligers
Alie Zeijseink en Bep Kerkhof zijn al jaren jaar vrijwilliger bij Tolzicht. Zij verzorgen altijd samen met andere vrijwilligers prachtige bloemencreaties op Tolzicht. Op woensdag 23 maart hebben we gevierd dat deze jubilarissen al 12,5 jaar (Alie) en 25 jaar (Bep) vrijwilliger zijn op Tolzicht.
Lees meer
Geheugenkabinet in CODA
Elke derde maandag van de maand organiseert CODA in Apeldoorn het geheugenkabinet voor mensen met dementie en hun naasten. In een kleine groep kijkt u aan de hand van een thema naar afbeeldingen en video’s uit CODA Archief en gaan we daar samen over in gesprek. Wat ziet u? Waar doet het u aan denken? Hoe deed u dit vroeger? Ontspanning en plezier staan centraal; zo traint u op een gezellige en laagdrempelige manier het geheugen, terwijl u samen geniet. Deelname is gratis. U moet zich van te voren wel even aanmelden.
Meer info
Geen mondkapjesplicht meer
Ook De Beekwal en Tolzicht gaan nu mee in de landelijke maatregelen en terug naar 'normaal'. De locaties zijn coronavrij en mondkapjes en 1,5 meter afstand zijn vanaf 4 april niet meer verplicht binnen beide locaties. Voor diegenen die het dragen van een mondkapje nog wel prettig vinden, deze zijn verkrijgbaar bij de receptie.
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties