Shop your job, Verbouwing Tolzicht, Koningsdag Beekwal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
28 april 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Shop your job
Op zoek naar een baan in de zorg? reserveer dan 17 mei in uw agenda. Dan is er weer een editie van Shop your job.  (Bijna) afgestudeerde zorgstudenten, zorgmedewerkers en andere geïnteresseerden kunnen dan kennismaken met verschillende zorgorganisaties (waaronder Riwis) uit de regio Gelderland.
Lees meer
Verbouwing Tolzicht
De verbouwing van Tolzicht is nog steeds in volle gang. Op verschillende plekken in het woongebouw wordt gewerkt. We kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent. Daarom een update en er zijn foto’s gemaakt van het werk. Zo krijgt u een beeld van wat er allemaal in Tolzicht gebeurt.
Verbouwing in beeld
alie en bep
Paasattentie van Vrienden van Tolzicht
Jaarlijks proberen de Vrienden van Tolzicht diverse keren iets extra’s te doen voor de bewoners. Zo wil men de paasdagen ook dit jaar niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er werden door de vrienden persoonlijk paaseitjes van bakkerij Jolink rondgebracht.
Foto's
Koningsdag bij De Beekwal
De Beekwal vierde Koningsdag. Het was een mooie ochtend met de burgemeester, de Oranjevereniging en de fanfare Eerbeek.  Medewerkers zetten de bewoners in het zonnetje. De burgemeester hees de vlag onder het Wilhelmus. iedereen, ook veel familie, genoot van de muziek daarna.
Foto's en video
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties