Opleidingsdag, project Kleurrijk, avondvierdaagse, (vakantie)werk
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
2 juni 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Project Kleurrijk
In het project kleurrijk dat is ontstaan in de gemeente Apeldoorn wordt met verschillende organisaties in de zorg en welzijn gezorgd dat mensen met een migratieachtergrond aan de voorkant intensief begeleid/ getraind worden, zodat ze een goede basis hebben voor een langdurig werkverband in de zorg. Vanuit Riwis Zorg & Welzijn namen kleurrijk studenten Derya en Naifa succesvol deel aan deze training.
Meer over kleurrijk
Dag van het opleiden
Woensdagavond 18 mei werd de Dag van het Opleiden gevierd bij Riwis Zorg & Welzijn. Deze avond was voor alle werkbegeleiders, beoordelaars en studenten (BOL, BBL en hbo). Riwis is blij dat er zoveel studenten zijn, die willen en kunnen leren binnen onze organisatie. En dat er zoveel werkbegeleiders (opleidenden) zijn die de studenten heel goed begeleiden, coachen en helpen bij hun ontwikkeling. De praktijkopleiders van Riwis hebben deze dag speciaal in het leven geroepen i.p.v. de dag van de stagiair, omdat zij vinden dat iedereen die zich met opleiden bezig houdt extra aandacht en waardering verdient. Opleiden doen we tenslotte samen!
Dag van het opleiden
Bij ons werken in de zorg?
Altijd al willen werken in de ouderenzorg of iemand in uw omgeving die hier graag ervaring in op wil doen of hierin werk zoekt?  Wij hebben diverse vacatures binnen de ouderenzorg, maar zoeken ook vakantiekrachten. 

Bekijk onze vacatures eens en als u deze wilt delen binnen uw netwerk, heel graag! Dit gaat makkelijk via LinkedIn, Facebook of het Twittericoontje rechtsboven de vacature.
Bekijk de vacatures
Avondvierdaagse
Na twee jaar is het weer zover. De bewoners bij Tolzicht kunnen weer meedoen met de avondvierdaagse. Cobi, medewerker bij Tolzicht, heeft alles georganiseerd en vele Riwis- medewerkers en vrijwilligers van binnen en buiten Tolzicht lopen belangeloos mee. Er wordt een afstand van 5 km gelopen. Donderdagavond 2 juni is de feestelijke intocht.
Meer en foto's
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties