Met plezier is deze nieuwsbrief voor u samengesteld. Lees over: De dag van het opleiden, LifeGoals, Cliƫnttevredenheidsonderzoek, Ontmoetsplek Onze Droom in Brummen en natuurlijk een nieuwe Jeff Wadt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
7 juni 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Aankondiging cliënttevredenheidsonderzoek
Het cliënttevredenheidsonderzoek GGZ komt er weer aan! Om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren, vragen wij regelmatig aan cliënten wat zij van onze begeleiding vinden. Naar verwachting worden de enquêtes in de week van 12 juni naar de verschillende locaties verzonden. De precieze einddatum van de enquête, evenals de bekendmaking van de resultaten maken we later bekend. 
Lees meer
Succesvolle 'Dag van het opleiden' 
Woensdagavond 18 mei werd de Dag van het Opleiden gevierd bij Riwis Zorg & Welzijn. Deze avond was voor alle werkbegeleiders, beoordelaars en studenten (BOL, BBL en hbo). Riwis is blij dat er zoveel studenten zijn, die willen en kunnen leren binnen onze organisatie. En dat er zoveel werkbegeleiders (opleidenden) zijn die de studenten heel goed begeleiden, coachen en helpen bij hun ontwikkeling. De praktijkopleiders van Riwis hebben deze dag speciaal in het leven geroepen i.p.v. de dag van de stagiair, omdat zij vinden dat iedereen die zich met opleiden bezig houdt extra aandacht en waardering verdient. Opleiden doen we tenslotte samen!
Lees meer
23 juni: Eerste naastbetrokkenen-avond in ruim twee jaar
Na twee jaar Corona mag de Naastbetrokkenenraad van Riwis u eindelijk weer uitnodigen voor een thema-avond en vragen wij u om Donderdag 23 juni te komen bij de Bovenkruier 47 in Apeldoorn. De informatieavond zal grotendeels in het teken staan van de begeleidingsdriehoek van Riwis, waarbij we in groepssessies met elkaar van gedachten wisselen. U komt toch ook? 
Naar het programma
Ontmoetingsplek 'Onze Droom' verhuist naar Buiten de Veste Brummen 
Riwis biedt huisvesting aan stichting Onze Droom, een ontmoetingsplek voor eenzame mensen in Brummen. De stichting zocht al een tijd naar een nieuw onderkomen en heeft die gevonden op het terrein van Buiten de Veste aan de Egelantier. ā€˜ā€™Onze ambitie is om de GGZ meer naar de wijk te halen. We willen onze cliënten onderdeel laten uitmaken van de samenleving. Enkele cliënten van ons gaan al naar Onze Droom met heel veel plezier".
Lees meer
Contactsleuteltjes
"Ik was er toch niet helemaal gerust op, een klein uur later ging ik eens kijken, ik verwachtte dat de brom scooter weer weg zou zijn. Dat hoopte ik ook. Maar dat was hij niet. Ik schrok wat, liep verder, richting stad. Kwam er toevallig een bekende tegen, ik zei: ā€œik kom daar net een geparkeerde scooter tegen, de sleuteltjes nog in het contact, ik weet niet wat ik moet doenā€. In welke spannende situatie is Jeff belandt en wat kan hij het beste doen?  
Lees de blog
Wandelen en hardlopen met LifeGoals op vrijdagen
De LifeGoals wandelgroep gaat iedere vrijdagochtend op pad voor een mooie wandeling in de Apeldoornse omgeving onder leiding van wandel en maatschappelijk sportcoach Frank. Frank neemt je mee voor de mooiste routes en kan je veel vertellen over alles wat jullie tegenkomen.Iedereen is welkom om mee te wandelen, zowel cliënten als begeleiders. Wil je liever hardlopen? Dat kan ook op vrijdag.
Naar de planning
Informatiegids Verbrede leerpaden 2.0
Het Zorgplatform Apeldoorn, waarvan Riwis een van de initiatiefnemers is, heeft de nieuwe informatiegids uitgebracht over Verbrede Leerpaden 2.0. Coördinator Patricia Jonkers is trots op de mooie gids en hoopt dat veel nieuwe studenten hiermee geïnspireerd worden om het leer/werktraject aan te gaan. En ook voor begeleiders en verzorgenden die niet in opleiding zijn maar wel kennisverbreding zoeken is dit een mooie kans!
 
Contact
E-mail opties