Met plezier is deze nieuwsbrief voor u samengesteld. Lees over: de nieuwe Beekwal en een mijlpaal in de bouw van Tolzicht.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
30 juni 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Een nieuwe Beekwal
Woningcorporatie Veluwonen heeft samen met Riwis Zorg en Welzijn en Zorggroep Apeldoorn (ZGA) plannen gemaakt voor woonzorgcentrum De Beekwal in Eerbeek. Op 13 juni zijn de plannen gepresenteerd aan de bewoners, naasten, medewerkers en omwonenden van de Beekwal. De bedoeling is om sloop/nieuwbouw in fases te starten. Vanaf 2023 gebeurt de sloop/nieuwbouw van de MAVO. In 2024 volgt de sloop/nieuwbouw van de aanleunwoningen. Tenslotte is het hoofgebouw van De Beekwal in 2025/2026 aan de beurt. Dit alles hangt wel af van bijvoorbeeld bestemmingsplanprocedures en andere besluitvorming.
Lees meer
Mijlpaal verbouwing woonzorgcentrum Tolzicht
Na een bouwtijd van ruim een half jaar werd op de langste dag van het jaar het symbolische hoogste punt in de verbouw van woonzorgcentrum Tolzicht in Brummen bereikt. Deze mijlpaal werd gevierd met het hijsen van de vlag door de bouwplaatsmedewerkers. De verbouw van het woonzorgcentrum startte afgelopen najaar. Naar verwachting wordt het vernieuwde Tolzicht in het derde kwartaal van dit jaar opgeleverd. Na de werkzaamheden is binnen Tolzicht het accent verschoven van zorgsfeer naar woonsfeer en daarmee is het klaar voor de toekomst.
Lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties