Wisseling teamleiders | Verbouwing Beekwal | Vrijwilligers gezocht
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
28 juli 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Wisseling teamleiders De Beekwal
Per 1 augustus draagt Esther van der Linde haar functie van teamleider bij De Beekwal over aan Ina Nagelvoort. Esther blijft binnen Riwis werken, maar gaat haar horizon verbreden en start o.a. met de opleiding ‘Casemanager Dementie’. Ina is een zeer ervaren teamleider in de ouderenzorg. We zijn blij dat zij bij Riwis aan boord komt. 
Lees meer
Zomerstop verbouwing en stand van zaken
Er is inmiddels weer veel verandert in en rondom Tolzicht. Het doel was om de werkzaamheden zoveel mogelijk klaar te krijgen voor de zomerstop (bouwvakvakantie). Er ligt nu o.a. nieuwe bestrating, de vloeren zijn geëgaliseerd en er zijn zes nieuwe appartementen, vijf nieuwe huiskamers  en drie nieuwe bewonerskamers gerealiseerd. Donderdag 25 augustus verhuist de receptie weer naar de voorzijde van het gebouw. De vakmensen starten weer op 22 augustus. Mocht er zich een storing of calamiteit voordoen bel dan met Veluwonen, telefoon 0313 659 023.
Meer over de verbouwing
Werken als vrijwilliger? Welkom!
Er is een fijne groep vrijwilligers die zich inzet voor de bewoners van Tolzicht en De Beekwal. Daar zijn wij hartstikke trots op! Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het dagelijks leven en het welzijn van de bewoners. Binnen de ouderenzorg zien we echter dat het aantal vrijwilligers terugloopt om meerdere redenen. Marijte Bolt, coördinator van het vrijwilligersteam bij Tolzicht deed daarom een oproep op Facebook voor Tolzicht en vertelt erover in het Brummens Weekblad.
Lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties