Leefplezier | Samenwerking professionals en vrijwilligers | Binnen 24 uur een baan | Neem uw huisdier mee
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
25 ausgutus 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Leefplezier staat voorop
In Tolzicht gaan medewerkers met bewoners in gesprek over welbevinden. Het gaat er om dat ze elkaar ‘echt’ leren kennen. Wat is voor iemand belangrijk? Elke ontmoeting met de bewoner is een kans om een relatie op te bouwen. Een hulpmiddel voor het voeren van deze gesprekken is de leefplezierboom. Een praktische en beeldende manier om in een open gesprek meer inzicht in welbevinden te krijgen en daar ook iets mee te doen.
Lees meer
Goede en gelijkwaardige samenwerking professionals en vrijwilligers
Vrijwilligers betekenen veel binnen de persoonsgerichte ouderenzorg van Tolzicht en De Beekwal. Daarom biedt Riwis vrijwilligers graag een goede plek in het team, zodat iedereen zich welkom en thuis voelt. Het WIFA-model helpt om de samenwerking tussen medewerkers en vrijwilligers zo soepel mogelijk te laten verlopen.
WIFA
Aaibare huisdieren
Op 4 oktober is het dierendag. Heeft u als (klein)kind, naaste, vrijwilliger of medewerker een aaibaar dier zoals een konijn, cavia of kuikentje?  Dan nodigen wij u op 4 oktober van harte uit om deze mee te nemen naar een van onze huiskamers. Zij worden met alle liefde onthaald.
Binnen 24 uur een baan
In bezit van een diploma verzorgende IG (mbo 3) of verpleegkundige (mbo 4/hbo)? En op zoek naar werk in een klein team in een uitdagende, warme werkomgeving waar kleinschalige zorg en persoonsgerichte aandacht voorop staat?  Solliciteer dan bij Riwis met alleen een CV!  Binnen 24 uur weet je of je een baan hebt. Wij bieden een goed salaris, een leuke werkplek en de kans om je te blijven ontwikkelen! 
Solliciteer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties