Met plezier is deze nieuwsbrief voor u samengesteld. Lees over: Maria en de Social Run, bekijk het jaarbeeld 2021, maak kennis met het werk van Maris, lees bij over de Korak week en zoals altijd: een nieuwe Jeff Wadt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
7 september 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Jaarbeeld en bestuursverslag 2021
Het jaarbeeld 2021 'Riwis in beweging' is nu te lezen. We nemen je graag mee in de ontwikkelingen van onze cliënten, bewoners en medewerkers van dit jaar, waarin we nieuwe samenwerkingen zijn aangegaan en er mooie ontwikkelingen zijn ingezet voor onze cliënten en medewerkers. We laten u graag de belangrijkste stappen zien die we met hen en onze samenwerkingspartners hebben gezet.
Lees meer
Maria doet mee aan de social run
Stichting Socialrun organiseert van maandag 12 tot en met zondag 18 september de derde inclusieweek. Onderdeel van deze week is de Socialrun. Maria, ambulant cliënte van Riwis Zorg en Welzijn doet mee als fietser voor het InTactusteam. Zij gaan in drie dagen een sportieve teamprestatie neerzetten. Ze leggen een route af van 555 kilometer vanuit Soest door Zuid-Nederland en dat doet ze voor het goeie doel: openheid bevorderen rondom psychische aandoeningen en heersende taboes proberen te doorbreken. Steun jij haar?
Lees meer
Plezier bij Workshopmiddag Korak
Elk jaar organiseert Korak Herstelplein de “beleef Korak week”, dit keer met het thema depressie. De Buurtcirkel kreeg de uitnodiging om een bijdrage te leveren. Maandag 15 augustus kwamen deelnemers en begeleiders van alle drie de Buurtcirkels bij elkaar voor een workshop muziek en schilderen. Samen een muziekstuk maken en met elkaar werken aan twee grote schilderijen. 
Lees verder
Hoe is het werken bij Buiten de Veste? IBW
Marise is begeleider B en werkt bij locatie Buiten de Veste individueel beschermd wonen (IBW) in Brummen. Zij werkt al ruim 30 jaar bij Riwis Zorg & Welzijn en heeft ervaring opgedaan op allerlei verschillende locaties en met verschillende doelgroepen gewerkt. Bij locatie Buiten de Veste werkt ze inmiddels 14 jaar. Hoe is het om te werken met deze doelgroep en op deze locatie? Marise geeft een kijkje in haar werk.
Lees meer
Blog: BAM
In zijn nieuwste 'Jeff Wadt' deelt hij hoe een jonge Jeff en wijze les leert. Hij illustreert hoe oneerlijk en vreemd de volwassenen wereld kan zijn. Maar ook hoe snel je je kunt leren aanpassen als jonge, beginnende, arbeidskracht. Hopelijk valt de prijs voor de waardevolle ervaring mee.
Lees de blog
 
Contact
E-mail opties