Jaarbeeld| Proeverij vrijwilligers | Zorg & Welzijn in de Achterhoek| Verbouwing Tolzicht en De Beekwal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
29 september 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Jaarbeeld en bestuursverslag
Het jaarbeeld 2021 'Riwis in beweging' is nu te lezen. We nemen u graag mee in de ontwikkelingen van onze cliënten, bewoners en medewerkers van dat jaar, waarin we nieuwe samenwerkingen zijn aangegaan en er mooie ontwikkelingen zijn ingezet voor onze cliënten en medewerkers. We laten u graag de belangrijkste stappen zien die we met hen en onze samenwerkingspartners hebben gezet.
Lees meer
Proeverij vrijwilligers bij Omnisport in Apeldoorn
Wilt u graag (nog meer) vrijwilligerswerk doen of kent u mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen bij Riwis, maar misschien eerst meer informatie willen? Kom zaterdag 1 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur dan kennis met ons en andere organisaties maken tijdens de Proeverij voor Vrijwilligerswerk bij Omnisport Apeldoorn. U kunt komen ‘proeven’ op hoeveel verschillende manieren u actief kunt zijn als vrijwilliger. We zien u graag!
Proeverij
Ontmoet zorg en welzijn 
Maak op dinsdag 4 oktober kennis met verschillende organisaties in de zorg & welzijn bij het Graafschap college in Doetinchem. Alles bij elkaar op een plek in de Achterhoek! U kunt met ons in gesprek voor een leuke opleidings-/werkplek binnen de ggz of ouderenzorg, maar er staan nog veel meer werkgevers, opleiders én loopbaanadviseurs uit verschillende zorg- en welzijnsbranches.

Wanneer: Dinsdag 4 oktober 2022
Tijd: 18:30 tot 20:30 uur
Waar: Graafschap college (J.F. Kennedylaan 49, Doetinchem)
Verbouwing Tolzicht bijna ten einde
Na maanden verbouwen komt het einde in zicht. In oktober wordt dit kleinschalig samen de nog aanwezige vaklieden gevierd. In het voorjaar van 2023 als alle losse eindjes ook zijn afgewerkt, alle bouwmaterialen weg zijn en alles er weer spik en span bijligt (bijv. de tuin) volgt een officiële, feestelijke opening waar o.a. ook omwonenden en naasten voor worden uitgenodigd. Voor nu in beeld wat er zoal is gedaan afgelopen tijd. Een fijne samenwerking tussen Veluwonen, Trebbe en Riwis.
Stand van zaken
Vernieuwing De Beekwal
Veluwonen maakt samen met Riwis 
Zorg & Welzijn plannen voor de bouw van een nieuwe Beekwal. In juni 2022 zijn hier informatiebijeenkomsten over geweest voor de bewoners, naasten, medewerkers en omwonenden. Inmiddels zijn we weer een stapje verder in het traject. We houden u graag op de hoogte van de plannen.
Lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties