Met plezier is deze nieuwsbrief voor u samengesteld. Lees over: Zorg en Welzijn in de Achterhoek, voedingsgelden, geslaagde burenborrel en naastbetrokkenendag, shop your job en zoals altijd: een nieuwe Jeff Wadt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
4 oktober 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Maak kennis met de zorg en welzijn
Maak vanavond 4 oktober kennis met verschillende organisaties in de zorg & welzijn bij het Graafschap college in Doetinchem. Alles bij elkaar op een plek in de Achterhoek! U kunt met ons in gesprek voor een leuke opleidings-/werkplek binnen de ggz of ouderenzorg, maar er staan nog veel meer werkgevers, opleiders én loopbaanadviseurs uit verschillende zorg- en welzijnsbranches.

Wanneer: Dinsdag 4 oktober 2022
Tijd: 18:30 tot 20:30 uur
Waar: Graafschap college (J.F. Kennedylaan 49, Doetinchem)
Input ervaring met voedingsgeld
Het kan niemand ontgaan zijn: we hebben in Nederland en daarbuiten te maken met sterk oplopende prijzen. De energieprijzen rijzen de pan uit, maar ook de dagelijkse boodschappen in de supermarkt worden steeds duurder. Is het zogeheten voedingsgeld voor de boodschappen nog wel voldoende? Daarom doet de Cliëntenraad een oproep aan bewoners naastbetrokkenen en begeleiders: stuur een e-mailnaar clientenraad@riwis.nl met daarin je ervaringen met het voedingsgeld en de inflatie. Als je moeite hebt rond te komen, maar ook als je vindt dat je dat nog wel kan. Misschien heb je ook wel tips om geld te besparen voor anderen.  
Lees meer
Kennismaken via burenborrel en naastbetrokkenendag 
'Herstel van het gewone leven’, dat is waar naar gestreefd wordt voor o.a. alle bewoners van de locatie de Tuinen van Riwis. In een gewone wijk met gewone mensen. Team De Tuinen organiseerde een burenborrel en naastbetrokkenendag. Gewoon om even kennis te maken en samen een kop koffie te drinken. Zodat je ook weet wie je buren zijn en het wat makkelijker is om naar elkaar toe te lopen.

De buren en naasten voelden zich welkom en konden kennis maken met veel medewerkers en bewoners. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje en veel gezelligheid.
Lees meer
Blog: Onbegrepen
In zijn nieuwste 'Jeff Wadt' deelt hij wat het leven met dwang met iemand kan doen. En hoe onbegrepen dit vaak wordt, zelfs door diegenen je zo na staan. Deze blog draagt misschien bij aan een beetje begrip waarom iets wat zo makkelijk lijkt, toch zo moeilijk kan zijn. 
Lees de blog
Shop your job - 10 nov.22
Op zoek naar een baan in de zorg en welzijn? Reserveer dan 10 november vast in je agenda. Dan is er weer een editie van Shop your job. (Bijna) afgestudeerde zorgstudenten, zorgmedewerkers en andere geïnteresseerden kunnen dan kennismaken met verschillende zorgorganisaties uit de regio Gelderland. Wie weet ga je naar huis met een uitnodiging voor een verdiepend gesprek of maak je een afspraak om een (mid)dag mee te lopen op een van onze locaties om te kijken of het werk en Riwis bij jou past.

Wanneer: Do. 10 november 14.00 -16.30 uur
Waar: Sportfoyer Omnisport in Apeldoorn
Meer info
 
Contact
E-mail opties