Met plezier is deze nieuwsbrief voor u samengesteld. Lees over: Beeldbellen, duurzaamheid, een column van Maurits, Thema-avond Mantelzorg, dagbesteding en zoals altijd: een nieuwe Jeff Wadt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
1 november 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Beeldbellen met Mobilea
Sinds kort is Riwis gestart met de implementatie van Mobilea de nieuwe app voor beeldbellen binnen de GGZ. Beeldbellen in de GGZ. Is het nou echt een meerwaarde? Wordt het contact dan niet onpersoonlijk? Mariska, ambulant begeleider vertelt over haar eerste ervaringen binnen de GGZ. 
Lees meer
Cliëntenraad vraagt: Hoe is het aanbod dagbesteding?
Riwis heeft een flink aanbod aan dagbesteding, onder andere aan de Bovenkruier, op het oude Zwitsal terrein en bij Riwis Techniek. Als Centrale cliëntenraad (CCR) vragen wij ons af hoe cliënten hun dagbesteding ervaren. Is er voldoende aanbod? Kun je kiezen wat het beste bij je past? De komende tijd gaan we hierover in gesprek. Langs deze weg willen we als CCR iedereen (cliënt, naastbetrokkene of anders) alvast vragen wat jullie ervaringen zijn met dagbesteding.
Lees meer
Naastbetrokkenenraad: Thema-avond Mantelzorg
Binnen de zorg wordt er steeds vaker een beroep gedaan op de naaste. Hoe kijkt u hier tegenaan als naaste? Wat is de visie van Riwis hierop? Wordt er iets (meer) van u verwacht als naaste? Dit zijn vragen waar we samen met u over in gesprek willen gaan. Tijdens de thema-avond mantelzorg op 10 november in Brummen.
Meer info
Blog: Marktwerking
In deze op één-na-laatste Jeff Wadt van 2022; een herkenbaar tafereel voor velen. Want de verleiding om nieuwe spullen te kopen is tegenwoordig overal, en daarom groot en begrijpelijk. Of je nu zoals Jeff dol bent op nieuwe elektronica, muziekinstrumenten spaart of graag met de mode meegaat, je kent vast de 'kick' uit Jeff zijn nieuwste blog. Gelukkig weet hij inmiddels ook goed met de verleiding om te gaan. Hoe hij dat doet lees je op onze website. 
Lees de blog
Column: Maurits aan het woord - Cliënten zijn geen producten
Dagelijks biedt Riwis zorg en begeleiding aan honderden cliënten. Dat doen we professioneel op de manier die ons het beste lijkt. Tegelijk is en blijft het belangrijk dat cliënten hierover meedenken en meepraten. Daarom zijn we blij dat we Maurits Niers als onze nieuwe columnist kunnen introduceren. Maurits is al jarenlang lid van de centrale cliëntenraad en kent onze organisatie als geen ander. Met zijn brede blik op zorg & welzijn en zijn ervaring neemt hij ons de komende tijd mee in zijn gedachten in de nieuwe serie columns ‘Maurits - Aan het woord’. In de eerste column stelt Maurits zichzelf voor en legt hij uit, waarom de zorg nooit commercieel mag worden.
Lees de column
Uitreiking eerste Tas van de Duurzaamheid
Het is 11 oktober, het begin van de week van de Duurzaamheid. Dit thema is belangrijker dan ooit, met de stijgende energiekosten en de zorgen om ons klimaat. Daarom besteden we er dit jaar ook bij Riwis aandacht aan. Alle GGZ-locaties ontvangen deze maand de Tas van de Duurzaamheid, waarmee begeleiders samen met de bewoners aan de slag kunt gaan om duurzamer te leven. Bestuurder Joost Harkink reikte de eerste tas uit aan Lisa, een van onze bewoners. In deze tas zitten diverse producten om een duurzaam leven te promoten. 
Lees meer
 
Contact
E-mail opties