Mantelzorg, einde verbouwing Tolzicht, uitnodiging 'Omarm tolzicht'
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
24 november 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Samen sterk voor wonen met zorg
Tijdens de dag van de mantelzorg werden ook bij Riwis mantelzorgers van onze bewoners in de schijnwerpers gezet. Want wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering. Tijdens een gezellige ontmoeting op Tolzicht en De Beekwal, werden familie en naasten ontvangen met iets lekkers en met ruimte voor uitwisseling met elkaar.
Lees meer
Verbouwing Tolzicht grotendeels klaar
De grote verbouwingswerkzaamheden bij Tolzicht zitten erop. Het was een grote klus, waar veel mensen aan hebben meegewerkt, maar Tolzicht is in de afgelopen maanden omgetoverd tot een modern woongebouw met een prettige en warme uitstraling. Er moeten nog wat puntjes op 'i' worden gezet, maar dan volgt in het voorjaar een feestelijke, officiële opening.
Meer informatie en foto's
Uitnodiging 'omarm Tolzicht'
Cobi werkt op locatie Tolzicht als woonhelpende. Zij merkt dat corona veel impact heeft gehad op de bewoners en zij hier nog best angstig over zijn. Zij wil heel graag de bewoners laten weten dat ze er toe doen en we ze niet vergeten zijn. Daarom neemt zij het initiatief om u als inwoner van de gemeente Brummen uit te nodigen om op oudejaarsavond om 18.00 uur naar Tolzicht te komen om samen een menselijke kring om Tolzicht te vormen. Klokslag 18.00 uur doen we het lampje op onze mobiel aan en houden deze omhoog. Happy New Year van ABBA klinkt dan uit de luidsprekers. U komt toch ook?
Uitnodiging
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties