Plannen De Beekwal, Boerenbezoek Tolzicht, Kerstliederen, Tavaris, Uitnodiging 'Omarm tolzicht'
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
22 december 2022
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Update nieuwbouw Beekwal
Veluwonen maakt samen met Riwis Zorg & Welzijn plannen voor de bouw van een nieuwe Beekwal. U bent van harte welkom op een inloopavond op woensdag 11 januari 2023 in Tjark Riks (tegenover De Beekwal). U kunt gewoon even binnenlopen tussen 19.30-21.00 uur. We houden u graag op de hoogte van alle plannen.
Lees meer
Boerenbezoek met kalfjes en chocomelk
Het initiatief voor deze ludieke actie komt van Friesland Campina. Verschillende leden, melk- veehouders, bezoeken net voor de kerst zo'n 300 verzorgingshuizen in heel Nederland. Daarbij trakteren ze ruim 35.000 bewoners op chocomel met slagroom. Boer Arnold bracht echter niet alleen chocomelk naar Tolzicht, maar tot groot plezier van alle aanwezigen werd ook een grote tractor met twee kalfjes binnengereden.
Lees meer
Kerstliederen
Tolzicht is al een paar weken in  kerstsferen. Kinderkoor Vox-Tunes trad op en vrijwilligersechtpaar Joop en zijn vrouw Irene brachten kerstliedjes ten gehore voor alle bewoners van Tolzicht.  Er werd vaak uit volle borst meegezongen. Fijn dat er in aanloop naar de feestdagen zo  extra aandacht aan is voor de bewoners.
Lees meer
Opening en start Tavaris
Op 1 december zijn we officieel van start gegaan met Tavaris. De nieuwe naam, logo en slogan van alle leer -werkplekken van Riwis. Het bord aan de Bovenkruier werd onthuld door wethouder Anja Prins van de gemeente Apeldoorn en Rob van Tavaris Techniek.

Voor iedereen is er een passende plek bij Tavaris. Voorheen kende u wellicht de dagbesteding van Riwis Zorg & Welzijn of Riwis Techniek, Beeld & Co, Vervoer of anders. Onze werk -en leerplekken hadden verschillende namen en waren daardoor niet altijd goed vindbaar voor klanten of voor mensen die bij ons willen deelnemen, leren en werken. Kortom de hoogste tijd voor een nieuwe merknaam met een nieuw logo.
Lees meer
Uitnodiging omarm Tolzicht

Datum: 31 december, 18.00 uur
Locatie: Tolzicht, Burgemeester de Wijslaan 35 in Brummen
Wat: Menselijke kring rondom Tolzicht voor steun bewoners

Cobi werkt op locatie Tolzicht als woonhelpende. Zij merkt dat corona veel impact heeft gehad en nog steeds heeft op de bewoners en zij hier nog best angstig over zijn. Zij wil heel graag de bewoners laten weten dat ze er toe doen en we ze niet vergeten zijn. Daarom neemt zij het initiatief om u als inwoner van de gemeente Brummen uit te nodigen om op oudejaarsavond om 18.00 uur naar Tolzicht te komen om samen een menselijke kring om Tolzicht te vormen. Klokslag 18.00 uur doen we het lampje op onze mobiel aan en houden deze omhoog. Happy New Year van ABBA klinkt dan uit de luidsprekers.

U komt toch ook?

Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties