Lees over: Opleidingen bij Riwis, Prikkelarm uitgaan, Open Podium bij Maatjes Café, (web)Winkelen bij Tavaris en natuurlijk een nieuwe Jeff Wadt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
9 februari 2023
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

BPV nieuws: 4 starters en 4 diploma's
Deze maand starten er vier aankomend begeleiders bij Riwis met hun BBL opleiding MZ4. Ook halen vier studenten die bij Riwis hun beroepspraktijkvorming (BPV) gedaan hebben binnenkort hun diploma.
Lees verder
Prikkelarm borrelen bij UIT1830 in Apeldoorn
Mensen met autisme kunnen vaak goed alleen zijn. Dit betekent echter niet dat zij geen sociaal contact willen. Het overgrote deel van de mensen met autisme heeft net zoveel behoefte aan sociaal contact als ieder ander, alleen kost het hen vaak meer moeite. Uitgaan is voor hen dan soms ook lastig. Daarom heeft UIT1830 een mooi initiatief waarbij jongeren van 18-30 prikkelarm kunnen uitgaan in Apeldoorn. Iedere laatste donderdag van de maand van 20.00 tot 22.00 uur kunnen zij die behoefte hebben prikkelarm uitgaan bij Station Royaal terecht.
Bij Tavaris (web)Winkelen 
Bij Tavaris maken onze deelnemers fantastische producten waar we erg trots op zijn. Veel van die producten vinden wij zo leuk dat we ze voor onze collega's thuis laten maken of voor onze woonlocaties. Vaak zijn de creaties het gevolg van de inspiratie en creativiteit van de deelnemer, maar ook regelmatig werken we in opdracht. Om hun talenten te delen met de wereld, of in ieder geval met de regio Apeldoorn en Brummen kan nu iedereen de kwaliteiten van Tavaris inschakelen. Via de webwinkel kun je creaties en maatwerk producten bestellen. Je kan ook mailen naar winkel@tavaris.nl. Houdt wel rekening met een eventueel langere levertijd dan je gewend bent. We garanderen dat het je geduld waard is.     
Naar de winkel
Open podium Maatjes Café 26 februari
MaatjesApeldoorn bemiddelt en begeleidt het contact tussen vrijwilligers (maatjes) en deelnemers in de gemeente Apeldoorn. Op 26 februari tussen 14.00 – 16.00 uur organiseren zij een Open Podium in het maatjes-café. Het Open Podium is een laagdrempelige activiteit voor maatjes, bezoekers van Ontmoet & Co en mensen met een klein sociaal netwerk die graag andere mensen willen ontmoeten.
Lees meer
Blog: Weerbaar
Een heel belangrijk iets heb ik niet op school geleerd, maar door werk. Op school vond ik het vaak saai, verder was ik in de hiërarchie zoals die op school ontstaat een laaggeplaatste. Dat ik op het gebied van sport niet goed meekomen kon bepaalde veel. En op het schoolplein speelden we veel, ik werd vaak als één van de laatsten gekozen.
In zijn nieuwste blog lees je hoe Jeff weerbaar werd.
Lees de blog
Leren bij Riwis op verschillende locaties
Je las misschien al over de ‘Aankomend Begeleiders (voormalig BBL)’ die bij Riwis startten. Ook lopen er diverse stagiares hun BOL traject bij ons op verschillende GGZ locaties waaronder ook Tavaris en de Buurtcirkel. Daarnaast zijn er 21 medewerkers in opleiding ter verdieping van hun huidige functie. Ook helpen wij onze collega's de studerende collega's te ondersteunen. Kortom, er wordt genoeg geleerd!
Lees meer
Vrijwilligerswerk GGZ

We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen! Het vrijwilligerswerk dat we aanbieden is heel uiteenlopend. Van het koken van een maaltijd en helpen met boodschappen doen tot ondersteunen bij activiteiten zoals dagbesteding, sport en spel. Graag kijken we samen met jou wat je leuk vindt om te doen en waar de mogelijkheden liggen. Interesse voor vrijwilligerswerk GGZ? Of wilt je eerst meer weten? Neem vrijblijvend contact op met de coördinator vrijwilligerswerk Sanne Libert via slibert@riwis.nl
 

 
Contact
E-mail opties