Nieuwe Beekwal, NL doet bij Tolzicht, Voorleesdagen Beekwal, Verwenmiddag Tolzicht, Ontmoet elkaar bij Tolzicht
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
23 februari 2023
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Nieuwe Beekwal
Veluwonen maakt samen met Riwis 
Zorg & Welzijn plannen voor de bouw van een nieuwe Beekwal. We houden u graag op de hoogte over het verloop zoals de mogelijkheid tot inzage in het bestemmingsplan, start sloop MAVO en archeologisch onderzoek.
Meer informatie nieuwbouw
NLDoet. Ook bij Tolzicht
Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2023, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook Tolzicht heeft een activiteit aangemeld. Vrouwenkoor Ludiek uit Brummen neemt bewoners nu mee voor een geheel verzorgde zangmiddag bij Concordia met ondersteuning van het Oranjefonds.
Lees meer
Verwenmiddag Tolzicht
De bewoners van afdeling Spaensweerd en Assenrade werden heerlijk in de watten gelegd met een verwenmidddag met inzet en hulp van onze vrijwilligers en drogisterij Troost. Er was veel animo voor en met veel plezier nam men plaats om later goed verzorgd weer op te staan.
Lees meer
Voorleesdagen Beekwal
Van 25 januari t/m 4 februari waren de nationale voorleesdagen. Ook bij De Beekwal intramuraal is er voorgelezen. Met drie korte maar mooie, leuke, grappige en ontroerende verhalen werden bewoners even mee op reis genomen en  herinneringen tot leven gebracht. 
Lees meer
Ontmoet elkaar bij Tolzicht

Iedere donderdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur is er een koffieochtend in de centrale hal bij de receptie van Tolzicht. Een plek om elkaar te ontmoeten en soms ook even andere gezichten te zien. Zowel bewoners van Tolhuys, Tolzicht, Zorggroep Apeldoorn als ook familie/partners van bewoners zijn welkom!

Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties