Zorgtechnologie | Begeleider zingeving | Thuiszorg dat is het voor mij | Vakantiewerk
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
30 maart 2023
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Oefenen en werken met zorgtechnologie
Riwis is lid geworden van Technologie & Zorg Academie (TZA) IJssel-Vecht. Samen bieden wij (zorg)professionals, producenten en studenten een platform rond innovaties in de zorg. Denk aan e-health, domotica en zorg op afstand. Bij de TZA kunnen we oefenen en leren werken met zorgtechnologie.
Lees meer
Begeleider zingeving 

Van werken bij Riwis in de geestelijke gezondheidzorg (GGZ) naar werken binnen verzorging, verpleging en thuiszorg (VVT) of omgekeerd?  Dat kan! Binnenkort start Carolina van Poolen, die als o.a. teamleider bij onze GGZ heeft gewerkt als begeleider Zingeving in onze VVT. "Als het leven moeizamer loopt, ineens niet meer vanzelfsprekend is, komen meestal levensvragen op en dan is het belangrijk om hier aandacht voor te hebben".  Klik op lees verder over hoe we de geestelijke verzorging binnen de VVT willen gaan vormgeven.

Lees verder
Thuiszorg dat is het voor mij
“Wat kunnen de mensen nog zelf”, dat is de vraag die ik altijd wel in mijn achterhoofd heb. Het verschilt wel wat je van cliënten kunt verwachten. Iedereen heeft zijn eigen problematiek waardoor thuiszorg nodig is." Tjitske werkt bij de Thuiszorg van Riwis in Eerbeek. Ze is blij met haar baan en vertelt graag hoe haar werk eruit ziet. 
Thuiszorg dat is het voor mij
Vakantiewerk ouderenzorg
Ben je 17 jaar of ouder en heb je vanuit je studie ervaring in de verplegingen en verzorging?  Kies dan deze vakantie voor een gezellige vakantiebaan in de ouderenzorg en je dagen vliegen voorbij. Maar ook in de huishouding kunnen onze collega's en bewoners jouw ondersteuning goed gebruiken. Ideaal wanneer je in de zorg wil gaan werken of het gewoon leuk vindt om met mensen te werken in een bewegelijke baan. 
Vakantiewerk
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties