Dag van het Opleiden | Dierenbezoek De Beekwal | Hulp avond4daagse | Van techniek naar zorg | Klus uitzetten Tavaris
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
25 mei 2023
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld.  Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Dag van het opleiden
Vandaag 25 mei is het de landelijke dag van de stagiaire, die wij bij Riwis al enkele jaren vieren als de Dag van het Opleiden. Iedereen die zich met opleiden bezig houdt verdient tenslotte extra aandacht en waardering. Teams, studenten en werkbegeleiders worden deze week in het zonnetje gezet door de praktijkopleiders vvt. Opleiden doen we tenslotte samen! 
Dierenbezoek De Beekwal mogelijk door verkoop loten
De Beekwal was door de Oranjevereniging Eerbeek uitgekozen als het goede doel van Koningsdag dit jaar. Dit betekent dat het bedrag dat wordt opgehaald met de verkoop van loten besteed mag worden door De Beekwal aan een zelf gekozen goed doel. Het totaalbedrag is uiteindelijk uitgekomen op €2785,00. Tanja Tabor, Helpende bij De Beekwal: “We zijn hier ontzettend blij mee! We gaan het geldbedrag in zetten om onze bewoners blij te maken met bezoek van aaibare (huis)dieren".
Lees verder
Avond4daagse: loop of help je mee?

De bewoners van Tolzicht in Brummen doen van maandag 5 t/m donderdag 8 juni mee aan de Avondvierdaagse. Ook familieleden en/of naasten zijn van harte welkom om mee te lopen. Aanmelden kan via de intekenlijsten op Tolzicht, bij de afdeling Koppelenburg en Spaensweerd.

De insteek is dat iedereen kan meedoen, dit lukt met behulp van vrijwilligers voor allerlei hand-en spandiensten. Extra handen zijn welkom. Ook meehelpen als vrijwilliger? Laat dit dan weten aan Marijte Bolt, coordinator informele zorg bij locatie Tolzicht.

Van techniek naar de zorg
Petra werkt als woonhelpende op Tolzicht. Ze heeft het heel erg naar haar zin en voelt zich helemaal op haar plek in deze functie. Dat ze geen zorgachtergrond heeft maar werkzaam was in de techniek is geen probleem. Integendeel lacht Petra: "ook de technische klusjes pak ik, indien nodig, graag op". 
Lees verder
Mooie klus? Laat Tavaris het doen!
Bij Tavaris (Talent van Riwis) werken we op verschillende locaties aan allerlei klussen. De locaties van Tavaris noemen wij leer-, werk- en ontmoetplekken. Bij locatie Apeldoorn Breed zijn wij altijd op zoek naar afwisselende werkzaamheden voor onze deelnemers. Denk hierbij o.a. aan in- en ompakwerkzaamheden, het verzendklaar maken van mailings of het in elkaar zetten/uit elkaar halen van technische kleine onderdelen.

Wil je graag met je bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen? In overleg is er veel mogelijk. Mail naar apeldoorn.tavaris@riwis.nl.
Over Tavaris
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties