Lees over: voedingsgeld beschermd wonen, Housing First, sloop Zevenhuizen, vacature in Eerbeek, Maurits over sport en natuurlijk een nieuwe Jeff Wadt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
6 juni 2023
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Verhoging voedingsgeld met terugwerkende kracht voor Beschermd Wonen
Per april is het nieuwe, verhoogde bedrag van E58,47 per week voor éénpersoonshuishoudens ingevoerd. Voor de bewoners van groepsvoorzieningen geldt een ander tarief van E46,97, omdat zij gezamenlijk koken. Cliënten in groepswoningen die individueel koken hebben recht op het bedrag van E58,47. Omdat het een tijdje duurde voordat er nieuwe afspraken zijn gemaakt, heeft de cliëntenraad erop aangedrongen de verhoging met terugwerkende kracht vanaf 1 januari dit jaar in te voeren.  
Dit bericht is geschreven door de centrale cliëntenraad van Riwis. Zij worden structureel betrokken bij de beslissingen die Riwis en haar RvB maakt.  

Lees meer
Housing First: Appie uit Apeldoorn heeft eindelijk rust
Sinds pakweg anderhalf jaar ervaart hij rust. Voelt hij dat hij het leven aankan, zonder in oude patronen te vervallen en in aanraking met de politie te komen. Een ‘eigen’ dak boven zijn hoofd doet Apeldoorner Appie (39) zichtbaar goed. ,,Ik doe alles om ervoor te zorgen dat mijn zoontje niet zo’n jeugd meemaakt als ik. Dat gaat lukken, met dank aan Housing First.”
Lees verder
Sloop ggz locatie Zevenhuizen zo goed als voltooid
In de zomer start aannemer Plegt-Vos met de nieuwbouw van onze moderne ouderen locatie. De voorbereiding op de bouw zijn in de eerste helft van dit jaar van start gegaan en worden met de voltooing van de sloop binnen de komende dagen afgerond. 
Meer weten?
Vacature Doornbosch Hofstede
Woonbegeleider Danse en haar team zoeken een nieuwe collega. Wil jij weten hoe het is op de groepslocatie 'Doornbosch Hofstede' in Eerbeek? Kijk dan de korte video over het werken bij Riwis op deze woonlocatie.
Kijk de video
Maurits aan het woord - Wat moet ik met een six-pack?
Sport. Iedereen vind het vreselijk belangrijk. Ik vind het vooral vreselijk. Dan zie je ze allemaal rondrennen. Heftig hijgend. Rood aanlopend. Zwetend. Dan denk ik, dat kan helemaal niet gezond zijn. Ik kan me moeilijk motiveren voor sport. Ik ga wel naar de sportschool. Beetje krachttraining. Beetje cardio. Beetje in beweging blijven is wel belangrijk. Maar ik heb er niets mee. Het is wel belangrijk. Maar je moet het wel zelf willen.
Lees verder
Jeff Wadt: Cadeautje
De nieuwste Jeff Wadt gaat over het mindfull uitgeven van geld. Hoe hij vooral geen geld over de balk gooit, maar ook leerde waarom je af en toe iets aanschaft wat eigenlijk overbodig is of te duur. 
Lees Cadeautje
Vrijwilligerswerk GGZ

We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen! Het vrijwilligerswerk dat we aanbieden is heel uiteenlopend. Van het koken van een maaltijd en helpen met boodschappen doen tot ondersteunen bij activiteiten zoals dagbesteding, sport en spel. Graag kijken we samen met jou wat je leuk vindt om te doen en waar de mogelijkheden liggen. Interesse voor vrijwilligerswerk GGZ? Of wilt je eerst meer weten? Neem vrijblijvend contact op met de coördinator vrijwilligerswerk Sanne Libert via slibert@riwis.nl
 

 
Contact
E-mail opties