Lees over: De start van Durf jij met mij, de tweede Riwis podcast, Geef me de 5, de Korak beleef week, het Jaarverslag 2022en natuurlijk een nieuwe Jeff Wadt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
1 augustus 2023
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

‘Durf jij met mij’ vanaf vandaag voor Riwis cliënten gratis
Vanaf vandaag (1 augustus 2023) kunnen cliënten van Riwis gratis gebruik maken van durfjijmetmij.nl. Via ‘Durf jij met mij?’ zoek je een maatje of een partner op een platform waar begip is voor ADHD/angsten/autisme of een hechtingsstoornis. Het platform is namelijk vanuit de zorg opgezet. Verschillende organisaties zoals Dimence, IrisZorg en RIBW Overijssel en RIBW Arnhem & Veluwe Vallei zijn al aangesloten. En het ledenaantal groeit jaarlijks.
Lees meer
'Oh help een podcast!': Aflevering twee
De tweede aflevering van de Riwis podcast vóór cliënten door cliënten staat online! In deze aflevering van 'Oh help een podcast' gaan Jan en onze nieuwe aanwinst Andrès in gesprek met bestuurder Joost. Myrthe en Lars bespreken hoe zij net als velen soms leegte ervaren en hoe ze daarrmee omgaan. En natuurlijk krijg je weer een KISS van Robert. 
Luister nu
Beleef: Korak week
In de week van 14 t/m 19 augustus is het weer de Beleef Korak Week. Dat betekent dat er deze week allerlei leuke activiteiten en workshops bij Korak zijn, waar je aan mee kunt doen. Maak op een laagdrempelige manier kennis met de vrijwilligers en activiteiten van de herstelacademie van Korak. De week is samen georganiseerd met partner waaronder Tavaris (onderdeel van Riwis Zorg & Welzijn).
Lees meer
'Blader' door ons jaarverslag
Met een titel ‘jaarverslag’ denk je al snel aan onderwerpen als Governance, Basiscijfers en Beleid en Strategie en dat klopt ook. Maar wie anders dan onze cliënten en medewerkers kunnen je echt een unieke weergave van ons jaar geven? Daarom lees je ook mooie verhalen van en over onze eigen mensen. Maak bijvoorbeeld kennis met mevrouw Knoppers en mevrouw Binnenwijzend. Lees meer over Tavaris (onze dagbesteding). Wat heeft Housing First betekent voor Robert? En het verhaal van onze podcast die ‘door cliënten – voor cliënten’ is gemaakt. 
Blader er doorheen
Bouw nieuwe Zevenhuizen aan de Normastraat gestart
Donderdag 6 juli vierden Riwis Zorg & Welzijn, Plegt-Vos, HevoFame en de eregasten: de toekomstige bewoners van onze nieuwe woon- zorglocatie aan de Normastraat een feestje. De reden voor dit feest is dat de bouw van ons nieuwe woonzorgcomplex in Apeldoorn-Noord gestart is. Naast vooruitblikken stonden we ook stil bij wat was. De oudbewoners overhandigden namelijk een tijdscapsule vol herinneringen aan de aannemer. De capsule krijgt straks een mooie plek in het gebouw.
Lees meer
Jeff Wadt: In de Kroeg
De kroeg is een sociale hub. Er is altijd wel een manier om contact te maken. Een boeiend gesprek met een bekende bijvoorbeeld. Of met een onbekende, ook leuk. Soms neem je meer op een afstandje deel aan de conversatie. In de nieuwe Jeff Wadt lees je over een, voor velen, herkenbaar tafereel. 
Lees 'In de Kroeg'
Vrijwilligerswerk GGZ

We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen! Het vrijwilligerswerk dat we aanbieden is heel uiteenlopend. Van het koken van een maaltijd en helpen met boodschappen doen tot ondersteunen bij activiteiten zoals dagbesteding, sport en spel. Graag kijken we samen met jou wat je leuk vindt om te doen en waar de mogelijkheden liggen. Interesse voor vrijwilligerswerk GGZ? Of wilt je eerst meer weten? Neem vrijblijvend contact op met de coördinator vrijwilligerswerk Sanne Libert via slibert@riwis.nl
 

 
Contact
E-mail opties