Kamperen| Familieavonden| Dieren bij De Beekwal
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
31 augustus 2023
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld.  Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Op de camping bij Tolzicht
Als het niet lukt om naar de camping te gaan dan komt de camping toch naar ons?”, zo dachten de medewerkers en bewoners van Assenrade. En zo organiseerde team Assenrade vorige week twee dagen lang een camping op het terras inclusief een barbecue, bubbelen in de jacuzzi, een optreden van een shantykoor en nog veel meer. Het was een prachtige vakantie voor de bewoners. Complimenten aan de organisatie! Bekijk de foto’s en lees er meer over op de website van Riwis.
Kamperen
Familieavonden
Bij de afdeling Spaensweerd en Koppelenburg in Tolzicht hebben in augustus twee familieavonden plaatsgevonden.  Het doel van de familieavond is om elkaar te leren kennen, ervaringen te delen en meer samen te werken binnen de zorgdriehoek (naaste, bewoner en zorg). Op deze manier willen we familie en het netwerk van bewoners vaker betrekken bij activiteiten op de huiskamers.  In november wordt weer een familieavond georganiseerd. Eerste contactpersonen ontvangen hiervoor een uitnodiging.
Lees meer
Dierenbezoek De Beekwal

Met het bedrag dat met Koningsdag tijdens de loterij van de Oranjevereniging is opgehaald voor De Beekwal om knuffeldieren in huis te halen was het dan zover; knuffeldieren op de Beekwal via “Keet op locatie”. De bewoners vonden het best spannend toen de dieren binnen kwamen, maar dit vervloog al snel toen ze zagen hoe lief ze waren. In augustus komt er zelfs een kleine boerderij naar de Beekwal!

Lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties