Koken met School de Lans | Bbq bij De Beekwal | Vrijwilligersproeverij
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
28 september 2023
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld.  Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Leerlingen School de Lans koken voor bewoners 
School de Lans in Brummen is een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs op basis van de vrijeschoolpedagogie in Nederland. Op woensdagen koken leerlingen tussen de 14-16 jaar van deze school voor de bewoners van Tolzicht om zo te leren in de echte wereld leren koken en serveren. "Ik vond het super leuk om voor de ouderen te koken en ze te zien genieten en het was goed om te leren om zorgzamer te zijn".
Lees meer
Barbecue bij De Beekwal
De Vrienden van De Beekwal organiseerden, in samenwerking met de Stichting Welzijn Brummen, een gezellige middag voor onze ouderen uit de aanleunwoningen rond De Beekwal en andere belangstellenden. Terwijl buiten de bbq’s werden aangestoken, werd het al snel heel gezellig in de grote ruimte van het Tjark Riksgebouw.
Lees meer
Vrijwilligers zijn onmisbaar in de ouderenzorg

Ze zijn onmisbaar voor het welzijn van de bewoners, de vrijwilligers en mantelzorgers van Tolzicht en De Beekwal. Het is belangrijk dat een bewoner zich thuis en geborgen voelt, omgeven door warme zorg en aandacht, vertellen Marijte en Erna, coördinatoren informele zorg, binnen de ouderenzorg van Riwis Zorg en Welzijn. "We bieden persoonsgerichte zorg, een woonvorm die zo veel mogelijk op thuis lijkt. Persoonlijke aandacht, huiselijkheid en een zinvolle dag invulling zijn hierin heel belangrijk".

Lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties