Samenwerking Riwis en ZGA | Wonderfoons | Inloopavonden BOL-studenten| Thema-avond dementie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
30 november 2023
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld.  Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Ondertekening samenwerking Beekwal Riwis Zorg & Welzijn – Zorggroep Apeldoorn e.o.
Zorggroep Apeldoorn (ZGA) en Riwis Zorg & Welzijn werken al geruime tijd samen op de locatie De Beekwal in Eerbeek. De huidige locatie is verouderd en aan vervanging toe.  De start van de nieuwbouw staat gepland voor medio april 2024. Voor de nieuwbouw is een nieuwe samenwerkingsovereenkomst opgesteld die afgelopen woensdag 28 november is ondertekend door Joost Harkink, bestuurder van Riwis, en Margje Mahler, bestuurder van ZGA.
Lees meer
Wonderfoons
Zowel Tolzicht als De Beekwal mochten een ‘Wonderfoon’ in ontvangst nemen. Dit is een gerecyclede PTT-telefoon (draaischijftelefoon) die is omgebouwd, zodat er muziek mee geluisterd kan worden. De telefoon is aan ons geschonken door het koor InBetween Brummen die deze muziektelefoon konden aanschaffen uit donaties van het door hun gekozen project Alzheimer.
Lees meer
Inloopavonden
Ben je bezig of start je met de opleiding tot Helpende, Helpende Plus, Verzorgende IG, Verpleegkundige of HBO-V? En ben je op zoek naar een stage in de ouderenzorg?
 
Zet het in je agenda en loop binnen op een van onze inloopavonden in 2024.
Donderdag 6 juni en 28 november 
Tussen 17.00 - 20.00 uur
Riwis Zorg & Welzijn, locatie Tolzicht| Burg. de Wijslaan 35 | Brummen
Meer info? Contact onze praktijkopleiders ouderenzorg: Irma Rutgers | 06- 20814893 of Maaike van Dijk | 06- 5188417
 
Kun je niet? Bellen mag altijd!
Thema-avond dementie
Eind oktober verzorgde Tolzicht een thema-avond over dementie voor naasten en vrijwilligers. Yvette Kip, gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie bij Tolzicht, gaf uitleg en concrete tips geeft over de kunst van het verleiden bij dementie. De tips helpen om mensen met dementie op een goede passende wijze te benaderen en begrijpen. 
Lees meer
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties