Zingeving |Uitnodiging lichtjesparade Tolzicht
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
28 december 2023
 

Met plezier is deze Bij Riwis samengesteld.  Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Dagboek zingeving
Sinds half mei werkt Carolina van Polen als Begeleider Zingeving binnen de ouderenzorg bij Tolzicht en De Beekwal en heeft zij onder meer individuele gesprekken met cliënten en echtparen rondom angst, verlies, eenzaamheid, verdriet, spiritualiteit, rouwverwerking, levensvragen, het samenleven en wat zijn of haar leven zin geeft, waar ze kracht uit putten, welke krachtbron voor iemand specifiek centraal staat. En dat is heel divers. Dit keer: de natuur als bron van kracht.
Lees meer
Menselijke kring om Tolzicht

Het personeel van Tolzicht nodigt u, familie, vrienden en bewoners van gemeente Brummen, wederom uit om een menselijke kring voor de bewoners te vormen. Wat genoten de bewoners van Tolzicht op oudjaarsavond 2022 van dit mooie warme gebaar.

Uitnodiging
Daarom nodig wij u, als inwoner van de gemeente Brummen, uit 
op oudejaarsavond om 18.00 uur naar Tolzicht te komen. Kom met zoveel mogelijk familie, vrienden, kennissen en verenigingen. Met z’n allen vormen we dan een menselijke kring om Tolzicht. Klokslag 18.00 uur doen we het lampje op onze mobiel aan en houden deze omhoog. Op dat moment zal dan het lied van ABBA te horen zijn met ‘Happy new year’.
Wat zou het fantastisch zijn als de bewoners naar buiten kijken en daar in het donker al die mensen zien staan die speciaal voor hen zijn gekomen.
We hopen hoop dat u komt, zodat we met trots kunnen zeggen: ‘Wij omarmen de ouderen in onze mooie gemeente’.

Namens al het personeel van Tolzicht, Riwis Zorg & Welzijn, dankuwel!

Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties