Nieuwbouw De Beekwal | Beleefplekken | Geslaagden VVT | Maak kennis met Marcel | Shop your job
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
29 februari 2024
 

Met plezier is deze Bij Riwis samengesteld.  Heb je nieuws, een goed verhaal te vertellen of wil je iemand bij Riwis in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl


Nieuwbouw De Beekwal 
Na jaren van overleg en plannen maken, beginnen we eindelijk met de bouw van de nieuwe Beekwal. Deze nieuwbouw is een samenwerking tussen Riwis, Veluwonen en Zorggroep Apeldoorn. 
Eind maart begint bouwbedrijf Nikkels met het bouwrijp maken van het terrein van de voormalige MAVO-school. Er komen hier dan 20 appartementen op de begane grond en 20 op de eerste verdieping. Ook komen er huiskamers en ontmoetingsruimtes.  
Lees meer
Beleefplekken zorgen voor herkenning, oriëntatie en een warme sfeer
Tolzicht heeft vorig jaar een grote renovatie ondergaan. De gang bij verpleegafdeling de Assenrade heeft echter nog weinig sfeer en is vrij saai. Dit maakt het moeilijk voor de dementerende ouderen, die hier wonen om zich te oriënteren, omdat er geen visuele stimulatie is. Daarom hebben huiskamermedewerker Ans Peters en teamleider Johan Smit, contact gezocht met Memo-live, een bedrijf gespecialiseerd in het creëren van beleefplekken voor mensen met dementie. Johan en Ans vertelllen wat er gaat gebeuren.
Lees meer
Geslaagden VVT
Op vrijdag 23 februari zijn op locatie De Beekwal zes vers gediplomeerden voor de opleiding Helpende plus, Verzorgende en Verpleegkunde in het zonnetje gezet. Annette, Emely, Demi, Jelena, Naifa en Thalita hebben in de afgelopen maand hun diploma behaald. Dit hebben ze samen met familie, werkbegeleiders, teamleiders en collega’s gevierd. De geslaagden werden gefeliciteerd en persoonlijk toegesproken door hun praktijkopleider. Alle geslaagden blijven werken op de afdeling bij Tolzicht of De Beekwal waar ze de opleiding hebben afgerond.

Namens Riwis heel veel werkplezier!
Maak kennis met Marcel Nijenhuis

Sinds januari 2024 is Marcel Nijenhuis te vinden als interim teamleider bij Tolzicht. Voordat hij bij Tolzicht kwam, was hij al bekend bij Riwis als interim teamleider GGZ voor onze woonlocaties in Doetinchem voor GGZ-jongeren. Naast zijn professionele expertise, als (interim) manager, coach, trainer en organisatieadviseur brengt Marcel een positieve en warme betrokkenheid met zich mee. "Met veel plezier wil ik als teamleider bij Tolzicht een bijdrage leveren aan het ondersteunen van de teams en uiteraard ook aan het welzijn van de bewoners", aldus Marcel. 

Meer over Marcel
Shop your job
Op zoek naar een (andere) baan in de zorg? Of gewoon benieuwd wat de mogelijkheden zijn om binnen de zorg aan de slag te gaan?. Shop your job! Maak vrijblijvend kennis met Riwis en andere zorgorganisaties uit de regio op donderdagmiddag 18 april 2024 in het stadion van Go Ahead Eagles in Deventer. Meer info volgt zsm via www.shopyourjob.nl
 
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties