Online lezen  |  Afmelden
27 september 2018
 

Met plezier is deze Bij Riwis voor u samengesteld. Heeft u nieuws, een goed verhaal te vertellen of wilt u iemand in het zonnetje zetten? Mail onze redactie via nieuwsbrief@riwis.nl

Harpmuziek in de huiskamer
De bewoners van Tolzicht en De Beekwal hebben veel baat bij de therapeutische muziek van harpiste Lies Joosten. Wekelijks bezoekt zij de huiskamers. Ze speelt een breed repertoire; van bekende meezingers tot licht klassieke muziek.
Ontspannende
harpmuziek
Ina Geltink in het zonnetje
Zorgmedewerkers Mirthe en Nathalie hebben deze maand zorgcoördinator Ina Geltink voor 'In het zonnetje' voorgedragen. Na jaren Tolzicht, werkt ze alweer anderhalf jaar op de afdeling Intramuraal bij De Beekwal. Daar wordt ze door de bewoners en collega's enorm gewaardeerd.
Ina in het zonnetje
Heerlijk vrij zingen bij Tolzicht
Op woonzorglocatie Tolzicht is er iedere dinsdag van 14.45 tot 15.45 uur een vrije zangmiddag voor bewoners. Deze activiteit is in de plaats van het Tolzichtkoor gekomen. Ieder die zin heeft om samen met anderen te zingen is van harte welkom.
 Zangmiddag
Beter omgaan met mensen met dementie
Een goede omgang met mensen met dementie begint bij een goede samenwerking tussen familie en zorgmedewerker. Esther van der Linde, teamleider thuiszorg, heeft naar aanleiding van de voorstelling 'Dag mama', een aantal situaties en tips beschreven. 
Naar de tips
Bedankt vrijwilligers!
Binnenkort zijn weer de jaarlijkse bedankmiddagen/avonden voor onze vrijwilligers. De vrijwilligers van Tolzicht zijn op 17 oktober van harte welkom, vrijwilligers van De Beekwal op 1 november. Het programma blijft nog even een verrassing, maar leerzaam en gezellig wordt het zeker.
Lees verder
Bram Noorlander interim bestuurder
Bram Noorlander is aangesteld als interim bestuurder van Riwis Zorg & Welzijn. Hij neemt vanaf 27 september tijdelijk de taken over van bestuurder Erna ten Have die komende tijd afwezig is wegens ziekte. Haar herstel duurt waarschijnlijk langer dan enkele weken.
Lees meer
Activiteiten oktober 2018
Bij de woonzorglocaties De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen worden maandelijks activiteiten aangeboden. Aan niet-abonnementhouders wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-.
Bekijk het aanbod
Volg ons
t f in i you tube
 
Contact
E-mail opties